Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Piyasalarda Haftasonu: Tezos, Büyük Dikkat Çekiyor

Kripto para piyasaları için rutin sayılabilecek bir hafta sonu olduğunu söylersek, çok da yanlış davranmış olmayız. Bitcoin son dönemdeki yakaladığı ivmeyi en azından tersine çevirmemeyi başarmışa benziyor ve şu anda 6 bin 640 dolardan işlem görüyor. Toplam hacim ise 270 milyar doların biraz altında ve ilk 10 sıradaki koinlerde de görece bir stabillik söz konusu.

Ancak diğer alt koinler arasında çeşitli değişiklikler göze çarparken, şüphesiz en büyük sükseyi çok tartışılan Tezos yapmış durumda. Haftasonunun parlayan yıldızı olan koin, Coinmarketcap isimli web sitesinin verilerine göre %30’a yakın bir artış yakalayan XTZ, şu anda 1,81 dolardan işlem görüyor ve Satoshi bazında da değerini 27 bin 500 üstüne atmayı başarmış durumda.

Uzun süredir beklenen betanet’in hayata nihayet geçmesinin ardından koin için işler şimdilik iyi giderken, Tezos kendini bu son hamlesi ile ilk 25 koin arasına atmayı başarıp şu anda 19. sıradaki yerini de almış durumda. Sadece Gate.io ve HitBTC borsalarında trade edilen Tezos, bu dezavantajına karşın da çok iyi bir iş yapmış durumda.

Diğer alt koinler arasında dikkati çeken bir başka koin de Binance Coin. %6’lık bir artış yakalayan koin, şu sıralarda 14,25 dolardan işlem görürken, yakaladığı iyi ivmeyi de devam ettireceğe benziyor. Yine QTUM da, yüzde 5’lik bir artış yakalayıp 9,16 dolar seviyelerine gelirken, yatırımcısının yüzünü bir nebze olsun güldürmüş durumda.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment