Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Polkadot ve Binance Coin, Top 10’da Deprem Etkisi Yarattı

Toplam piyasa değerine göre en büyük 10 kripto para biriminin yer aldığı liste bugün sağlam bir değişiklik yaşadı. Binance’in kendi kripto parası Binance Coin (BNB) ile Polkadot’un kripto parası DOT, Chainlink (LINK) ve Bitcoin Cash’i (BCH) geçerek listeyi değiştirmeyi başardı.

Kripto para piyasasında görülen sert düşüş ve devamındaki durağan sürece rağmen DOT son 24 saatlik süre içerisinde %14,63 yükseldi. Bunun yanı sıra Launchpool projesi ile gündemden düşmeyen Binance Coin son 24 saat içerisinde %16 yükselerek 31 dolara kadar çıktı.

Binance Coin ve Polkadot Çok Hareketli

BNB bu seviyesi ile toplam piyasa değerine göre en büyük 5. kripto para birimi olurken, DOT ise 6. kripto para birimi sıralamasını ele geçirdi. Aslında LINK ve BCH de 24 saat içerisinde yeşil bir tablo çizse de ikisinin yükselişi de BNB ile DOT’a yetmedi.

DOT, günün ilk saatlerinde BNB’nin bile önünde yer alırken yavaş yavaş rallisinin etkisin kaybetmesi ile 6. sıraya geriledi. BNB basın saatine göre 4,444 milyar dolarlık bir toplam piyasa değerine sahip. Bu esnada DOT ise 4.397 milyar dolar ile sadece çok kısa bir farkla geride kalmakta.

BNB’nin önündeki XRP ile arasındaki fark 6 milyar dolardan fazla ve şu an için bunun geçilmesi durumu söz konusu değil. Ancak hemen alttaki DOT ve LINK, kesinlikle BNB için risk taşıyor. Binance’in Launchpool sayesinde arttırdığı BNB alımları durursa, fiyat da yeniden 8. sıraya kadar gerileyebilir gibi gözüküyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment