Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Poloniex Borsasına 5 Yeni USDT Paritesi Eklendi

Kripto para borsaları çok fazla rekabet içeren sektörde hayatta kalabilmek için durmadan kendilerini yenilemek zorunda kalmaktalar. Borsada bulunan trading paritelerini arttırmak da bunu yapmanın yollarından bir tanesi. Köklü bir kripto para borsası olan Poloniex, platforma yeni USDT pariteleri ekleyecek. Bu yeni gelişme, stabil koinlerin kripto para endüstrisindeki yerinin derinleştiğinin de bir göstergesi.

Poloniex’ten USDT Hamlesi

Piyasadaki en tartışmalı stabil koin projelerinden birisi olan Tether’in USDT tokeni, son günlerde piyasaya sürdüğü fonların yanı sıra başka yönlerde gelişme kaydetmeye de devam ediyor. USDT’nin sirkülasyondaki miktarı 2 milyarın üzerine çıktı ve şu an piyasadaki en fazla likiditeye sahip stabil koinlerden bir tanesi. Circle tarafından satın alınan kripto para borsası Poloniex, 5 yeni USDT paritesi sunarak, satın alımdan itibaren sürdürdüğü yenilik zincirini daha da ileriye götürmekte.

Yeni trading pariteleri arasında 0x (ZRX), Dogecoin (DOGE), Golem (GNT) ve Siacoin (SC) bulunuyor. Dogecoin son haftalarda inanılmaz bir fiyat artışı yakalayarak bir çok kişiyi şaşırtmıştı. DOGE’nin ticari hacminin çoğu Bitcoin ve USDT üzerinden gerçekleşmekte. Poloniex borsası da büyük ihtimalle söz konusu artıştan kendi payını almak adına platforma DOGE desteği getirdi.

Tether bugüne kadar hep manipülasyon yapmakla ve mali denetimleri insanlarla paylaşmamakla suçlanmış olsa da, kendisinden sonra gelen stabil koin projelerinin hala bir adım önünde olarak görülmekte.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment