Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Poloniex Hatalı Müşteri Bakiyesi Gösteriyor

Poloniex kullanıcılarına göre, borsa siparişler iptal edildiğinde müşteriye bakiye durumunu hatalı bir şekilde gösteriyor. Bir kullanıcı:

“Herhangi bir siparişimi iptal ettiğim zaman asıl USDT değerini geri alamıyorum. Genellikle almak istediğim satın alma değeri hesabıma geri döner ve bir sorun çıkmazdı, ama bugün fark ettim ki siparişimi her iptal edişimde “hisselerin tahmini değeri” gittikçe azalıyor ve bir daha eski toplama geri dönmüyor.” 

diye belirtti.

Poloniex bu soruna Twitter hesabı aracılığıyla yanıt verdi:

“İptal edilen işlemler sonrasında hesap bakiyelerinde yaşanan problemlere dair yapılan şikayetleri inceliyoruz.”

Bundan sonra birkaç reddit kullanıcısı hesap bakiyelerinin uygun seviyeye getirildiğini söyleyerek cevap verdi.

Ama dahası da var

Diğer reddit kullanıcıları hesap bakiyelerinin yanlış ve hatta eksik değerler gösterdiğini söyleyerek yakındı:

“Marjin hesabım birkaç dakika önce kontrolden çıktı. Pozisyonlarım kar ediyor ve hala tek tek gösteriliyor, ama aniden “Zorunlu Tasfiye” yazan uyarılar alıyorum ve ~%16′lık marjinler oluşuyor. Neyse ki pozisyonlarımın hiçbiri tasfiye edilmemiş, ama şu an marjinin çok düşük olmasından dolayı hiçbirini etkili bir şekilde yönetemiyorum. Önceden de marjin sisteminde benzer sıkıntılar yaşamıştım, ve her zamanki gibi kendilerini düzeltmişlerdi, fakat bu seferki fazlasıyla rahatsız edici. Umarım sadece sistemde bir sıkıntı vardır ve her şey düzeltilebilir.”

Poloniex bu soruna da cevap verdi ve bakiyeleri düzeltmek ve tasfiyeleri durdurmak adına çalıştıklarını söyledi:

Müşteri Hizmeti

Sanal olarak bütün kripto para borsaları büyürken ve gelişirken sorunlar yaşıyor olsa da, Poloniex kullanıcıları müşteri hizmetlerinden neredeyse bir senedir şikayetçi. Birçoğu ticketlarına gelen yanıtların çok gecikmesinden yakıyor; öyle ki bir kullanıcı biletine yanıt gelmesi için 158 günden fazla beklediğini söylüyor.

Başka bir müşteri:

“Para çekme onayı için 3 aydır bekliyorum! Bu tam bir çılgınlık!! Bir avukat mı tutmam gerekiyor? Kendi parama erişim sağlayamıyorum!”

diyerek yakındı.

Bu metnin yazarı para çekerken şahsen bir ayı aşan gecikmeler yaşadı. En yüksek doğrulama düzeyine sahip olan ve 2FA kullanan bu yazar, yardım talep eden sayısız destek biletine rağmen, para çekmek için üç ayrı durumda haftalarca “onay bekliyor” statüsünde beklemişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment