Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Polygon Labs Büyük Düşüş Yaşayan MATIC İçin SEC İddiasına Yanıt Verdi!

Polygon (MATIC) ekibi SEC tarafından gelen nitelendirmelere kayıtsız kalmayarak topluluğu yakından ilgilendiren önemli açıklamalarda bulundu.

Polygon ekibi ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC), MATIC’i Binance ve Coinbase davalarında menkul kıymet olarak nitelendirmesine karşı çıkarak önemli açıklamalarda bulundu. Yakın tarihte sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada, Polygon’un ABD merkezli olmadığına ve Polygon teknolojisinin MATIC ile bir bütün olarak ilerlediğine yer verildi.

Ekip tarafından yapılan açıklamanın detaylarında projenin ABD ile doğrudan bir bağının olmadığı özellikle vurgulandı:

ABD dışında geliştirilen, konuşlandırılan ve bugüne kadar ağı destekleyen küresel topluluğa odaklanan Polygon ağının geçmişiyle gurur duyuyoruz. MATIC, ilk günden itibaren Polygon teknolojisinin gerekli bir parçasıydı ve ağın güvenli olmasını sağlıyordu nihayetinde bugüne kadar da öyle kaldı.

Öte yandan ekibin yaptığı açıklamada, içinde bulunduğumuz hafta boyunca önemli açıklamaların geleceğine yer verildi. Özellikle 12 Haziran Pazartesi günü Polygon topluluğunu heyecanlandıracak bir gelişmenin duyurulması bekleniyor.

 Geçmişte attığımız adımlara ve geleceği inşa etmeye ne kadar odaklandığımıza güveniyoruz. Bu hafta heyecan verici duyurular yapacağız!

SEC, geçen hafta Binance ve Coinbase’e açtığı davaların her ikisinde de MATIC’i menkul kıymet olarak tanımlamıştı. Bu doğrultuda MATIC fiyatı %35 civarında değer kaybetmişti.

CoinGecko verilerine göre son 1 hafta içerisinde %27,6 değer kaybeden MATIC, yazım esnasında 0,643 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!