Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Hong Kong’dan Coinbase Başta Tüm Global Kripto Para Borsalarına Açık Davet!

Hong Kong Yasama Konseyi Üyesi Jhonny NG, Coinbase dahil olmak üzere tüm küresel kripto para borsalarını Hong Kong’da faaliyet göstermeye davet etti.

Jhonny NG yakın tarihte resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı gönderide, ABD’nin en büyük kripto para borsası Coinbase de dahil olmak üzere tüm küresel kripto para borsalarını Hong Kong’da faaliyet göstermeye davet etti.

Jhonny NG konu hakkında yaptığı çağrıda, kripto para borsalarına hitaben şu ifadeleri kullandı:

Coinbase dahil olmak üzere tüm küresel sanal varlık ticaret operatörlerini resmi ticaret platformlarının başvurusu ve geliştirme planları için Hong Kong’a davet ediyorum. Lütfen bana ulaşmaktan çekinmeyin, yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.

ABD’nin baskıcı tavrına karşılık bir kaçış bölgesi

Hong Kong yakın zamanda kripto para sektörüne dair gerçekleştirdiği hamleler ile gelecekteki küresel kripto merkezleri arasında gösterilmeye başlandı. Yargı bölgesinin, ABD’deki baskıcı kripto rejiminden kurtulmak isteyen şirketler ve borsalar için bir inovasyon merkezi haline geldiği belirtildi.

Yakın zamanda ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından dava edilen Binance de Hong Konglu bir avukat tarafından faaliyetlerini taşımaya davet edilmişti.

Şirketler Hong Kong’un tavrından memnun

Öte yandan Hong Kong’un iş birlikçi tavrından memnun olan kripto para sektörü aktörleri bir bir Hong Kong’a yönelmeye başladı. Asya’nın en büyük kripto para borsalarından Houbi ve popüler kripto para borsası Gate.io, geçtiğimiz mayıs ayının sonunda peş peşe Hong Kong’da faaliyetlerine başladıklarını açıklamıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!