Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Polygon (MATIC) Disney’in Accelerator Programına Seçildi: Yaklaşık Yüzde 20 Yükseldi

Ethereum katman-2 ölçeklendirme platformu Polygon (MATIC), dünyanın en büyük medya şirketlerinden The Walt Disney Company’nin web3 teknolojisini temel alan “2022 Disney Accelerator” programına seçildi.

Disney tarafından 13 Temmuz tarihinde yapılan açıklamaya göre Polygon, Disney‘in dünya çapında yenilikçi şirketlerin büyümesini teşvik etmek için tasarlanmış bir iş ve geliştirme programı olan “Accelerator” (Hızlandırıcı) programına seçilen altı projeden biri oldu. Programa seçilen diğer projeler arasında Flickplay, Inworld, Lockerverse, Obsess ve Red 6 yer alıyor.

Bu hafta başlayacak olan program, bu yıl artırılmış gerçeklik (AR), non-fungible tokenlar (NFT) ve yapay zekaya (AI) odaklanacak.

İlk olarak 2014 yılında başlatılan program katılımcıların, Disney Accelerator ekibinden mentorluk ve Disney’in kendi liderlik ekibinden rehberlik almalarına imkan sağlıyor.

Polygon CEO’su Ryan Watt, konu ile ilgili Twitter üzerinden yaptığı açıklamada Polygon‘un Disney’in Accelerator programına seçilen tek blockchain olduğunu belirtti.

Polygon, Disney’in prestijli Accelerator programına davet edildi. Seçilen tek blockchain biz olduk. Bu, burada yapılan işler ve şirket olarak nereye gittiğimiz hakkında çok şey anlatıyor. “İmkansızı yapmak biraz eğlenceli.” – Walt Disney

CoinGecko verilerine göre dün gün içerisinde 0,5305 dolar seviyelerine kadar gerilemesinin ardından 0,6512 dolara kadar yükselen Polygon’un yerel token’ı MATIC, haberin kaleme alındığı sıralarda son 24 saatte içerisinde %13,3 artışla 0,6319 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!