Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Polygon’dan (MATIC) Yeni Ortaklık: Web3 Girişimi İçin Dev İsimlerle Bir Araya Geldi

Polygon (MATIC) ve eğlence sektörünün dev ismi Warner Music Group, e-ticaret platformu LGND iş birliği ile yeni bir web3 müzik platformu oluşturmak için ortaklık kurdu

Polygon 6 Aralık tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinde yaptığı açıklamada, LGND Music adı verilen yeni bir web3 müzik platformu için Warner Music Group ve LGND ile birlikte bir araya geldiğini duyurdu. Polygon yeni platformun daha düşük gas ücretlerine ve daha hızlı işlemlere olanak sağlayacağını belirtti.

Önümüzdeki ocak ayında piyasaya sürülmesi planlanan proje, ana ağı Polygon olmasına rağmen diğer tüm blockchainlerden tescilli dijital koleksiyonları destekleyecek bir müzik ve koleksiyon ürünleri platformu olacak. Ayrıca platformun piyasaya sürüleceği tarihte Spinnin’ Records ile bir iş birliğine gidileceği de verilen bilgiler arasında yer aldı.

Polygon paylaşımında, platformun kullanımının dijital varlık ve kripto para sektörüne aşina olmayan kullanıcılara dahi hitap edebilecek basitlikte olacağını belirtti. Platformda kullanıcılar, müzik koleksiyonlarının yanı sıra sanatçıların özel içeriklerine ve koleksiyonlarına da sahip olabilecek.

LGND Müzik CEO’su Michael Rockwell, dünyanın her yerinden müzik severler için birinci sınıf blockchain deneyimi sunmak için bir yılı aşkın bir süredir proje üzerinde çalıştıklarını ve her türden WMG sanatçısından yenilikçi ve benzersiz içerikler beklediklerini ifade etti.

Yeni ortaklığın fiyat üzerinde bir etkisi olmazken MATIC, CoinGecko verilerine göre son 24 saatte %3,3 değer kaybıyla 0,883 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!