Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Pompliano: Yatırımcılar, Portföylerinin Yüzde 1 ila 5’i Arasında BTC Almalı

Kripto para sektörünün en ünlü yatırımcıları arasında yer alan Anthony Pompliano, katıldığı bir podcastte oldukça ilginç açıklamalar yaptı.

Dün CNBC yayınında, kendi kişisel servetinin yüzde 50’sinin Bitcoin’de olduğunu ifade eden başarılı yatırımcı, bugün ise katıldığı bir yayında yatırımcılara bazı tavsiyeler verdi.

Morgan Creek adlı dijital yatırım şirketinin de kurucusu olan ve kripto para sektörünün ünlü isimlerinden birisi olarak gösterilen ‘Pomp’ lakaplı yatırımcı, şöyle konuştu:

”Kripto para sektörü herkesin de bildiği gibi son derece volatil ve tahmin edilmez bir alan. Bu durum da işleri bazen zorlaştırabiliyor. Bitcoin, yapısı gerekli pek bir şey ile de korele gitmiyor ki bu da ilginç bir durum. Ben, yatırımcılara son dönemde global durumlar karşısında bir kaçış noktası haline gelmeye başlayan Bitcoin’e yatırım yapmalarını öneriyorum. Ancak elbette bu şartlarda dikkatli olunması gerekiyor. Tavsiyem, kendi portföylerinin yüzde biri ile beşi arasında bir rakamı, bu sektöre yatırım için ayırmaları.”

Pompliano’nun da ifade ettiği gibi, lider kripto para birimi Bitcoin, bugün çok volatil bir gün  yaşıyor. Gün içinde 12 bin doların üstüne çıkıp çıkıp geri düşen BTC, an itibariyle 11 bin 650 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment