Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Popüler Altcoin’de Milyonlarca Dolarlık Kilit Açılışı Öncesi Fiyat Yıkılıyor: Düşüş Sürecek Mi?

Popüler blockchain projesi Aptos (APT) fiyatı bugün gerçekleşecek 22,4 milyon dolarlık kilit açılışı öncesi geri çekilme yaşıyor.

Token Unlocks verilerine göre Aptos’ta on milyonlarca dolarlık büyük kilit açılışına saatler kaldı. Aptos’ta TSİ 12 Eylül 03.00 itibarıyla 22,4 milyon dolar değerinde 4,54 milyon APT kilidinin açılacak olması fiyatta düşüşe neden oldu.

Aptos gün içerisinde 5,409 dolar seviyesinden 4,887 dolar seviyesine gerileyerek %9‘dan fazla düşüş yaşadı. Genel kanıya göre kilit açılışlarında genel olarak dolaşımdaki arzın %1’inden fazla token’ın serbest kalması fiyata belirgin bir şekilde negatif yansımaktadır. Aptos’ta da dolaşımdaki arzın %1,98’i serbest kalacak olmasıyla birlikte yaşanan düşüş bu düşünceyi destekler nitelikte bulunuyor.

Hem 50 hem de 200 günlük hareketli ortalamasının altında yer alan APT, önemli bir desteğini kaybetmiş gibi görünüyor. Söz konusu desteğin altında kalıcı olması durumunda Aptos’un 4 dolar seviyelerine kadar düşüş yaşaması bekleniyor. Ancak Aptos’un desteği geri kazanması halinde ilk olarak 50 günlük hareketli ortalamayı hedefleyeceği ardından 8 dolar seviyelerindeki güçlü direncine doğru hareket edeceği düşünülüyor.

CoinGecko verilerine göre APT, yazım esnasında 4,98 dolar seviyesinden işlem görüyor.

  • İçerikte yer alan hiçbir bilgi yatırım tavsiyesi içermez.
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!