Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Popüler Altcoin’den Dev Formula 1 Takımı ile Önemli Ortaklık

Formula 1’in favori takımı Oracle Red Bull Racing, Mysten Labs ekibi tarafından geliştirilen Sui Network (SUI) projesiyle çok yıllı bir anlaşma imzaladı.

Formula 1 pistlerinde hakimiyet sağlayan Red Bull Racing takımı, Mysten Labs tarafından üretilen ve piyasaya sürüldüğü günden beri adından söz ettiren Sui Network ile anlaştı. Blokzinciri ortağı olmak ve taraftarların Web3 etkileşimini artırmak için imzalanan bu anlaşmanın önümüzdeki birkaç yılı kapsayacağı belirtildi.

Duyuru, bu hafta sonu İspanya‘da yapılacak Formula 1 yarışı öncesinde geldi. Anlaşma kapsamında, SUI logosu hem Red Bull Racing’in yarış arabalarında hem de sürücülerin ve pit ekibinin ceketlerinde yer alacak.

Öte yandan Sui Network ekibi önümüzdeki aylarda Red Bull Racing taraftarları için bir dizi dijital deneyim sunarak Formula 1’in popülaritesini ve heyecanını Web3’e taşıyacak.

Mysten’in CEO’su Evan Cheng konu hakkında yaptığı açıklamasında atılan bu adımın topluluğun Web ile etkileşimi için ciddi bir potansiyel taşıdığına yer verdi:

Web3’ün insanların işlem yapma, etkileşim ve iletişim kurma biçimlerini temelden değiştirme potansiyeli, şimdiye kadar gördüğümüz temel kripto para birimi ticareti uygulamalarının veya NFT oyunlarının çok ötesine uzanıyor

Oracle Red Bull Racing Takım Müdürü ve CEO’su Christian Horne, Sui Network ile sağlanan bu ortaklığın blokzinciri deneyimlerini geliştirip daha erişilebilir bir noktaya taşıyacağını vurguladı:

Oracle Red Bull Racing, Formula 1’de blokzinciri teknolojisini ilk benimseyenlerden biri oldu. Sui ile ortaklık yapmak bu deneyimi geliştirecek, erişimi daha kolay, daha güvenli ve ilgi çekici hale getirecek.

Oracle Red Bull Racing geçtiğimiz dönemde, Singapur merkezli kripto para borsası Bybit ile yıllık 50 milyon dolar değerinde olmak üzeri üç yıllık bir ortaklığa imza atmıştı.

Öte yandan mayıs ayının sonunda Formula 1’in önde gelen bilet düzenleyicisi Platinium Group tarafından yapılan açıklamada, katılımcıların biletlerini NFT formatında alabileceği açıklanmıştı.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %2,2 değer kaybeden SUI, yazım esnasında 0,935 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!