Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Red Bull Racing, Bybit ile 150 Milyon Dolarlık Sponsorluk Anlaşması İmzaladı

Formula 1 takımı Red Bull Racing, Singapur merkezli kripto para borsası Bybit ile yıllık 50 milyon dolar değerinde olmak üzeri üç yıllık bir ortaklığa imza attı.

Red Bull Racing ve Bybit tarafından 16 Şubat tarihinde yapılan açıklamaya göre taraflar çok yıllı bir sponsorluk anlaşmasına imza attı. Anlaşmanın maddi kısmı açıklanmazken Reuters‘un haberine göre bilgi sahibi bir kaynak, Bybit’in ekibin “asıl takım ortağı” olacağı anlaşmanın üç yıllık ve yıllık 50 milyondan toplam 150 milyon dolar değerinde olduğunu söyledi. Ortaklık ücreti, nakit ve BitDAO’nun yerel yönetim token’ı olan BIT ile ödenecek.

Bybit, anlaşmanın bir parçası olarak Red Bull Racing için fan token oluşturacak ve ekibin teknoloji kuluçka merkezi olacak.

Ortaklık için duyduğu heyecanı dile getiren Red Bull Racing CEO’su Christian Horner;

Bybit, ekibimizin teknolojik yeniliklerin ön saflarında yer alma ve rekabet hızını belirleme tutkusunu paylaşıyor. Ortaklığımız, takımın dünyanın dört bir yanındaki taraftarlarla daha derin, kapsayıcı ve benzersiz bir bağlantı kurmasına yardımcı olacak.

açıklamalarında bulundu.

Bybit’in kurucu ortağı ve CEO’su Ben Zhou ise yaptığı açıklamada;

Oracle Red Bull Racing’in amansız tutkusu bize ilham veriyor. Ekip, dijital varlıkların küresel finansal sistemi değiştirdiği şekilde yarışı değiştirdi. Genç bir borsa olarak değerlerimiz doğrultusunda Oracle Red Bull Racing ile bağlantı kuruyoruz.

ifadelerine yer verdi.

Red Bull Racing geçtiğimiz hafta yazılım devi Oracle’ın isim sponsoru olduğunu açıklamıştı.

Bybit bu anlaşma ile birlikte FTX, Crypto.com ve Binance gibi Formula 1 dünyasında yer alan diğer kripto para borsalarının arasına katılmış oldu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!