Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Popüler Analist Bitcoin’de 30 Bin Dolar Öncesi Ayı Tuzağına Karşı Uyardı: Satmayın!

Popüler kripto para analisti Kaleo, Bitcoin (BTC) fiyatında 30 bin dolara doğru bir yükselişin kaçınılmaz olduğunu söyledi ve yatırımcıları öncesinde bir “ayı tuzağı” beklediği yönünde uyardı.

Kaleo sosyal medya üzerinden paylaştığı bir gönderide, Bitcoin’in 30 bin dolara doğru bir yükseliş hazırlığında olduğunu belirtti. Haziran ayından bu yana 30 bin dolar altında seyreden fiyatın nihayet yükseliş için hazır olduğunu vurgulayan analist, bu seviyenin Bitcoin için “mıknatıs” olduğunu dile getirdi.

Analist her ne kadar 30 bin dolar hedefinde kararlı olsa da o seviyelere ulaşmanın beklendiği gibi kolay olmayacağını belirtti. Asıl yükselişten önce 20 bin doların altına doğru kısa süreli bir hareket bekleyen analist, bu durumun daha fazla short (kısa) yönlü pozisyonu beraberinde getireceğini ifadelerine ekledi. Bu durumu “ayı tuzağı” olarak adlandıran analist, panik satışı yapılmaması konusunda uyardı.

Analiste göre açılan bu short yönlü pozisyonlar marketin yukarı yönlü iştahını iyice arttıracak ve bir “Short Squeeze” hareketi başlatacak. Analist, bu hareketin devamlılığı sağlanırsa Bitcoin’in mart ayına kadar 30 bin doları görebileceğini düşünüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!