Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Popüler Meme Token Binance İle Ortaklık Duyurdu: Listelenme İhtimali Gündemde!

Popüler meme token Floki Inu (FLOKI), dünyanın en büyük kripto para borsası Binance ile anlaşma sağladığını açıkladı.

Floki Inu 17 Ocak tarihinde resmi Twitter hesabından paylaştığı gönderide, Shop Floki isimli mağazasının açılacağını duyurdu. Bunun üzerinde bir paylaşımda daha bulunan FLOKI ekibi, mağazanın ürün satışları için kripto para ödemeleri alacağı ve bunu Binance’in ödeme uygulaması Binance Pay entegrasyonu sayesinde yapacaklarını açıkladı.

Bu anlaşma FLOKI fiyatına da doğrudan yansıdı. Açıklamanın yapıldığı esnada 0,00000956 dolar seviyelerinden işlem gören FLOKI, %25’e yakın artışla 0,0000119 dolar seviyelerine kadar yükseliş yaşadı. Ancak daha sonrasında elde ettiği yükselişi geri kaybeden FLOKI, 0,00001044 dolardan işlem görüyor.

Öte yandan Binance’de henüz listelenmemiş olmasına rağmen borsayla böyle büyük bir ortaklık yapması Floki Inu yatırımcılarını heyecanlandırdı. Ayrıca bu ortaklık sonrasında sosyal medyada “FLOKI Binance’de listelenecek mi?” sorusu tekrardan gündeme geldi.

Geçtiğimiz yılın sonunda en büyük kripto para borsalarından OKX’de listelenen FLOKI’nin ekibi, token’ın Binance’de listelenmesi için change.org üzerinden bir imza kampanyası başlatmış, yaklaşık 30.000 destek oyu almıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!