Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Popüler Analiste Göre Bitcoin’de Boğalar ve Ayılar Dengelendi: Güç Topluyor!

The Cryptoverse kurucusu ve popüler kripto para analisti Benjamin Coven, Bitcoin’de (BTC) ayıların gücünün tükenmesiyle boğaların durumu eşitlediğini ve piyasanın bir sonraki döngü için güç toplamaya başlayacağını öne sürdü.

Benjamin Coven Youtube kanalı üzerinden paylaştığı videoda, tüm zamanların en yüksek seviyesinin (ATH) neredeyse %75 altında bulunan Bitcoin’de satışların azaldığını, ayıların gücünü kaybettiğini söyledi.

İlk düşüşte ayıların sert bir gücünün olduğundan bahseden Coven, Terra (LUNA) ve FTX çöküşleri esnasında yaşanan düşüşlerle birlikte giderek ayıların gücünün azaldığını düşündüğünü ifade etti. Bitcoin’de ayıların güç kaybetmesiyle birlikte boğaların ve ayıların aynı şartlarda piyasaya hakim olacağını düşünen Coven, “uzun bir akümülasyon” sürecinin yakın zamanda başlayacağını ve piyasanın bir sonraki döngü için güç toplayacağını öne sürdü.

Coven ayrıca içerisinde bulunduğumuz ayı piyasasını birçok kripto şirketinin iflas etmesine, dünyadaki kötü ekonomik duruma ve 2022 yılı içerisindeki kripto para piyasasının yaşadığı tüm zorluklara rağmen daha öncelerde yaşanan ayı piyasalarına benzettiğini belirtti.

Coven gibi birçok kripto para yorumcusu da Bitcoin’in bu seviyelerde beklenenden az düşüş yaşadığını düşünüyor. Ünlü milyarder yatırımcı Bill Miller da kısa süre önce FTX iflası sonrasında birçok kişinin kripto para ekosisteminden çıkmasına rağmen Bitcoin’in 16.800-17.000 dolar seviyelerinde tutunabilmesine şaşırdığını ifade etmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!