Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Popüler Meme Coin FLOKI Yeni Ortaklıkla 5 Milyon Yatırım Aldı: Fiyat Yükselişte!

Popüler meme token FLOKI, piyasa yapıcı DWF Labs ile ortaklık kurduğunu ve şirket tarafından 5 milyon dolarlık FLOKI alımı yapıldığını duyurdu.

FLOKI ekibi, 25 Mayıs günü resmi blog hesabı üzerinden paylaştığı gönderide dev piyasa yapıcı DWF Labs ile ortaklık kurduğunu açıkladı. Ortaklık kapsamında DWF Labs, 5 milyon dolar değerinde FLOKI satın aldı. Ayrıca, projenin potansiyeline olan güçlü inançları nedeniyle şirketin gelecekte daha fazla FLOKI satın almaya büyük ilgi duyduğu ifade edildi.

Sektörün iki önemli aktörü arasında yapılan bu ortaklık temelde FLOKI’nin özellikle kurumsal çevrelerde benimsenmesini hızlandırmayı amaçlıyor. DWF Labs bu amaç doğrultusunda, bağlantılarını ve kaynaklarını kullanarak FLOKI’yi sektör içerisinde geniş kitlelere tanıtacak.

Ekip tarafından yapılan açıklamanın detaylarında şu ifadelere yer verildi:

FLOKI, önde gelen piyasası yapıcı ve çok aşamalı web3 yatırım firması olan DWF Labs ile stratejik bir ortaklık kurdu. Bu ortaklık, DWF Lab’in Floki’nin potansiyeline ve Floki Ekosisteminin geleceğine olan güçlü inancına dayanmaktadır.

CoinGecko verilerine göre haber akışının etkisiyle kısa sürede %7,60 yükselen FLOKI, 0,00003012 dolar seviyesinden 0,00003242 dolara kadar tırmandı. FLOKI, yazım esnasında 0,00003151 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!