Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Popüler Meme Coin’den 2 Hamle Birden: Binance ve E-Ticaret Devi ile Anlaşma!

Popüler meme coin FLOKI (FLOKI), Binance Pay ve e-ticaret devi Ali Express ile önemli anlaşmalara imza etti. 

Floki tarafından yapılan yakın tarihli açıklamada, dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in ödeme hizmetleri sağlayıcısı Binance Pay ile stratejik ortaklık kurduğunu duyurdu. Ortaklık kapsamında, kullanıcılar Binance Pay ile yaptıkları ödemelerde FLOKI’yi kullanabilecekler.

Buna ek olarak FLOKI ile ilk defa ödeme yapan kullanıcılar nakit iadesi şansı elde ederken bir sonraki alış verişlerinde de ödüller kazanabilecekler. Söz konusu promosyon dönemi tüm haziran ayı boyunca geçerli olacak.

Ali Express ile İş Birliği

Floki ekibi yaklaşık 2 gün önce sosyal medya üzerinden küresel e-ticaret platformu Aliexpress ile iş birliği kurduğunu da duyurmuştu. Yapılan resmi açıklamaya göre bu iş birliği, 150’den fazla kripto para türünü kabul eden öncü bir internet mağazası olan Shopping.io’nun AliExpress entegrasyonu sayesinde mümkün oldu.

Floki’nin Binance Pay ve AliExpress ile gerçekleştirdiği bu anlaşmalar, projenin global çapta benimsenmesini artırmayı amaçlıyor.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %0,3 değer kaybeden FLOKI, yazım esnasında 0,0000315 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!