Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Popüler Meme Token BONK’dan Token Yakımına Katkı İçin NFT Koleksiyonu

Son günlerin popüler meme token’ı Bonk Inu (BONK), bir NFT koleksiyonu piyasaya sürdüğünü duyurdu. Koleksiyonun satışından elde edilecek tokenların tamamı ise yakılacak. 

Yaşadığı yükseliş ile Shiba Inu (SHIB) ve Dogecoin (DOGE) rakibi olarak görülen Bonk Inu, Solana (SOL) tabanlı pazar yeri Magic Eden üzerinde bir NFT koleksiyonu piyasaya sürdü. İlk aşamada 1.111 NFT‘nin satışa sunulduğu koleksiyonun toplamda 15.000 arzı bulunuyor.

Fiyatı 25 dolar değerinde BONK olarak belirlenen NFT’ler için ilk satışın ardından yapılacak tüm alım-satımlar ise SOL ile gerçekleşecek. Proje yetkilileri tarafından yapılan açıklamaya göre NFT koleksiyonunun satışından elde edilecek bütün BONK’lar yakılacak ve dolaşımdan çıkartılacak.

Solana tabanlı “Gods” NFT koleksiyonunun sahipleri, BONK NFT koleksiyonuna erişebilecek ilk kişiler olacak. NFT’lerin 8.000’den fazlası sadece BONK tutan cüzdanlar için ayrılacak. BONK NFT sahipleri ayrıca ellerindeki NFT’leri stake ederek günlük 5 milyon BONK‘a kadar kazanç elde etme şansı yakalayacak.

Temsilciler, BONK NFT koleksiyonunun tamamen sanat temelli olacağını ve kullanım alanları için yakın zamanda bir planlarının olmadığını söyledi. Satış süresi içerisinde alıcı bulmayan NFT’ler ise yakılacak ve arzdan tamamen kaldırılacak. Öte yandan NFT sahipleri Bonk Inu karar mekanizmasında söz sahibi olacak ve gelecekte kritik oylamalar için NFT’lerini kullanabilecekler.

Haberin kaleme alındığı esnada satışa sunulan 1.111 NFT’den sadece 8 tanesi satılmış görünüyor. Toplam arzın %0,72‘sine denk gelen bu düşük satış rakamı göz önüne alındığında şimdilik koleksiyona beklenenin oldukça altında ilgi bulunuyor.

Öte yandan OMNI sanat stüdyosu tarafından yapılan açıklamada, bu koleksiyonun sahibinin Bonk Inu ya da kendileri olmadığı ve koleksiyonun aslında topluluğa ait olduğuna yer verildi.

 Bu projenin sahibi Bonk Inu değildir. Aslında, bu proje kimseye ait değil. Bu, topluluğun sahip olduğu bir projedir.

Piyasaya sürülmesinin ardından %3.900‘e yakın yükseliş performansı göstererek 0,00000487 dolar seviyelerine ulaşan BONK, haberin kaleme alındığı sıralarda zirve seviyesinin %68,1 altında 0,00000156 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!