Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Popüler Meme Token FLOKI İçin Büyük Yeni Listeleme: Sırada Binance mi Var?

Popüler meme token FLOKI’nin dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan KuCoin’de listeleneceği haberi token’ın yükselişine ivme kazandırdı.

KuCoin resmi kanallardan yaptığı duyuruda, 17 Şubat tarihinde FLOKI’yi listeleyeceğini açıkladı. Bu açıklamayla birlikte halihazırda yükselişini sürdüren FLOKI’nin, değer artışı hız kazandı. KuCoin tarafından yapılan açıklamaya göre FLOKI, USDT ve USDC paritelerinde işleme açılacak ve çekim işlemleri 18 Şubat tarihinde aktif hale gelecek.

Tesla ve Twitter’ın CEO’su Elon Musk’ın yakın zaman önce hakkında yaptığı paylaşımın da etkisiyle son bir aylık periyotta %470’e yakın değer kazanan FLOKI, yatırımcıların oldukça dikkatini çekmeyi başardı. Musk’ın paylaşımı sonrasında FLOKI %46 değer kazanmıştı.

Uzmanlara göre son olarak KuCoin’de listeleneceği haberinin gelmesiyle birlikte yatırımcılar, Binance’de listelenme ihtimalini de göz önüne koyarak yatırımlarını artırdı. Daha önce FLOKI’nin Binance’de listelenmesi için imza kampanyası başlatılmış ancak borsadan bir dönüş gelmemişti.

Coingecko verilerine göre son FLOKI son 24 saatte %12 değer kazanarak yazım itibariyle 0,00006072 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!