Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Popüler Metaverse Altcoin’i ve Suudi Arabistan’dan Yeni Ortaklık: Fiyat Uçuşa Geçti

Popüler metaverse projesi The Sandbox (SAND) ile Suudi Arabistan Dijital Hükümet Otoritesi arasında ortak eylem ve proje niyeti taşıyan bir mutabakat imzalanması fiyatta yükselişi tetikledi. 

The Sandbox kurucu ortağı ve üst düzey yöneticisi Sebastien Borget tarafından yapılan açıklamada, şirketin Suudi Arabistan hükümeti ile gelecek projeler için ortaklık sağladığı beyan edildi. Açıklamalara göre Borget ve Suudi Arabistan Dijital Hükümet Otoritesi, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’daki Leap Tech Konferansı esnasında mutabakat yani bir uzlaşma belgesi imzaladı. Açıklamaların ardından SAND, %30’luk bir yükseliş yaşadı.

Henüz detayları açıklanmayan uzlaşı belgesi, taraflar arasında ortak eylemlerin yapılacağı niyetini gösteren bir “dilek yakınlaşması” olarak lanse edildi.

Borget e-posta yoluyla global basına yaptığı açıklamada, şirketinin Suudi Arabistan hükümetiyle yaptığı anlaşmayla ilgili şu an için daha fazla bilgi veremeyeceğini ancak ayrıntıların “önümüzdeki haftalarda” ortaya çıkacağını söyledi.

Borget konuyla ilgili LinkedIn üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

The Sandbox ve Suudi Arabistan Dijital Hükümet Otoritesi arasındaki uzlaşı belgesini imzalamak gerçek bir onurdu. Metaverse aktivasyonlarında karşılıklı olarak birbirimizi keşfetmeyi, danışmanlık yapmayı ve desteklemeyi dört gözle bekliyoruz!

Fiyat uçuşa geçti

Haberin duyurulmasının ardından SAND fiyatında ani bir yükseliş gözlemlendi. CoinGecko verilerine göre yapılan açıklamalarla birlikte 0,71 dolar seviyesinden yaklaşık %31’lik bir yükseliş ile 0,94 dolara kadar ulaşan SAND, haberin kaleme alındığı esnada ufak bir düzeltme ile 0,91 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!