Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Popüler Sunucu Oklarını Bu 3 Altcoin’e Yöneltti: Yok Olmaya Mahkumlar

Reyting rekorları kıran ABD’li popüler sunucu Jim Cramer, Ripple (XRP), Litecoin (LTC)  ve Dogecoin’in (DOGE) sıfıra düşebileceği yönündeki fikrini yineledi.

Jim Cramer “Mad Money” adlı programın yakın tarihli bir bölümünde, Ripple (XRP), Litecoin (LTC) ve Dogecoin (DOGE) gibi altcoinlerin muhtemelen sıfır dolara kadar düşeceğini öne sürdü. Bu varlıkların “yok edilmeye mahkum” olduklarını ifade eden Cramer, kripto para piyasasına karşı olumsuz tavrını korudu. Daha önce de benzer açıklamalarda bulunan popüler sunucu, yatırımcıları düşen piyasaya rağmen kripto paralarını elden çıkarmak için çok geç olmadığı konusunda uyarmıştı.

Cramer boğa sezonu öncesi Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) yatırımıyla gündeme gelmişti. Bu yatırımlarından elde ettiği kar ile kendine bir çiftlik ve yat aldığı bilinen popüler sunucu altcoin camiasına karşı sert düşüncelerini o günlerden beri dile getirmekten çekinmiyor. Kripto paraların neredeyse tümünü dotcom balonuna benzeten Cramer, “her yıl para kaybetmemek için” bu yatırımlardan uzak durmak gerektiğini ısrarla dile getiriyor.

Bu acımasız eleştirilere sessiz kalamyan Dogecoin’in öncü geliştiricisi Michi Lumin, DOGE’nin herhangi bir kuruluş veya birey tarafından yönetilmediği için bir “dolandırıcılık” olamayacağını vurguladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!