Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Ekonomist ABD’nin En Büyük Borsasını Hedef Aldı: Muhtemelen Batacak!

“Altın Böcek” lakaplı kripto karşı ünlü analist Peter Schiff, ABD’nin en büyük kripto para borsalarından biri olan Coinbase’in iflas edebileceğini öne sürdü.

Schiff 17 Aralık tarihinde sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, Coinbase’in halka arz olduğu tarihe ait bir haber kesitini paylaşarak hisse fiyatındaki çarpıcı değişime dikkat çekti.

Analist Coinbase’in halka arz olduğu tarihten bu yana Bitcoin’in %70’in üzerinde değer kaybetmesine karşın Coinbase (COIN) hisselerinin %90’ın üzerinde değer kaybettiğinin altını çizdi. Schiff o gün için şu ifadelerde bulundu:

Hisse fiyatı 400 dolara ulaştığında yüzlerinde oluşan heyecana bakın, muhtemelen fiyatın yükselmeye devam edeceğini düşündüler.

Schiff bu paylaşımının ardından Coinbase hisselerinin bir gün tekrar 400 dolar seviyelerine ulaşacağına inandığını belirten bir kullanıcıya cevap olarak borsanın muhtemelen batacağını söyledi. Ayrıca beş yıl önce Bitcoin’i eleştirenler olduğunu ve beş yıl sonra da olmaya devam edeceğini iddia eden bir kullanıcıya cevap olarak da beş yıl sonra Bitcoin’den geriye eleştirilecek bir şey kalmayacağına değindi.

Öte yandan kripto para piyasasında ve Coinbase’in geleceği konusunda Schiff’in tam aksi yönde düşüncelere sahip aktörler de bulunuyor. Cathie Wood’un yatırım şirketi Ark Invest, yakın zamanda düşen hisse fiyatını fırsat olarak görerek yüklü alımlar yaptı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!