Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ark Invest Düşüşü Değerlendiriyor: Coinbase Hisselerine 12 Milyon Dolar Daha

Cathie Wood’un yatırım şirketi Ark Invest, 11,8 milyon dolarlık Coinbase (COIN) hissesi daha alarak şirket içerisindeki yatırımlarını arttırdı. 

Ark Invest, düşük seyreden COIN fiyatını değerlendirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde 3,1 milyon dolar değerinde 78.982 COIN hissesi alan şirket 14 Aralık tarihinde 296.578 hisse daha alarak şirket içerisindeki yatırımlarını yaklaşık olarak 344,4 milyon dolara çıkardı. Şirket, bu satın alımıyla son 7 gün içerisinde ikinci defa Coinbase hisselerine yatırım yapmış oldu.

Yapılan son alımda, ARK Innovation ETF, Ark FinTech Innovation ETF ve Ark Next Generation Internet ETF fonuna sırasıyla 176.364, 93.117 ve 27.097 adet COIN hissesi eklendi. Son alımla beraber şirketin bünyesinde bulunan toplam COIN hissesi 8,3 milyondan 8,6 milyona yükseldi.

Ark Invest CEO’su Cathie Wood, FTX iflasının ardından Bloomberg’e verdiği bir röportajda, krizleri savaş testlerine benzettiğini ve başarılı şirketlerin ayrıştırılması için bazen sektörde bu tarz şirketlere ihtiyaç duyulduğunu belirtmişti. Ayrıca CEO röportajında, 2030 yılının başına kadar Bitcoin’in (BTC) 1 milyon dolara ulaşacağına dair ifadelerini de yinelemişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!