Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Popüler Trader’a Göre Dogecoin Bitcoin Karşısında 2x’lik Bir Yükseliş Hazırlığında!

Popüler kripto para trader’ı Smart Contracter, Dogecoin’in (DOGE) Bitcoin (BTC) karşısında %100’den fazla bir yükselişe hazırlandığını öne sürdü.

Smart Contracter 31 Ocak tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı gönderide, DOGE/BTC paritesinin DOGE/USDT paritesine göre çok daha istikrarlı seyrettiğini dile getirerek Dogecoin’in Bitcoin karşısında 2x’den fazla bir yükselişe hazırlandığını iddia etti. Analist ilgili paritede destek ve direnç noktalarının karlılığına inanan yatırımcılar için halihazırda oldukça ilginç bir potansiyel bulunduğunu da açıklamasına ekledi.

Paylaştığı görselde DOGE/BTC paritesinde daha önce 4 kez test edilmiş bir direnç noktası olan 0,00000387 seviyesine dikkat çeken Bluntz, mevcut durumda bu bölgenin bir destek olarak çalışabileceğine değindi.

Analist ayrıca fiyatın destek noktasından geri dönmesi durumunda ise DOGE‘nin %100’den fazla bir artış yaşayarak 0,00000808 BTC seviyesine kadar yükselebileceğini öne sürdü. Bluntz analizinin %100 doğru çıkma ihtimali olmadığına dikkat çekerken böyle bir pozisyon içerisinde yer almamanın kendisi için bir “ihmal” olacağını da sözlerine ekledi.

Elon Musk‘ın destekçisi olduğu Dogecoin, dün kripto paraların Twitter’a ödeme seçeneği olarak eklenebileceği haberleri sonrasında yükselişe geçmişti. Coingecko verilerine göre DOGE, haberin kaleme alındığı sıralarda %10,6 yükseliş ile 0,0959 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!