Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Popüler Web3 Projesinden Sürpriz Token Airdropu: 16 Bin Dolar Kazanma Şansı

Popüler move to earn oyunu Stepn (GMT), koleksiyona ait Genesis spor ayakkabı NFT’sine sahip kullanıcılarına airdrop yapacağını duyurdu.

Stepn yakın tarihli bir sosyal medya gönderisinde, NFT sahiplerine airdrop yapacağını açıkladı. Airdrop’un Genesis spor ayakkabı NFT’lerine sahip olan kullanıcılara gönderileceğini belirten ekip, hak sahiplerinin belirlenmesini sağlayacak ekran görüntüsünün (snapshot) 12 Şubat Türkiye saatiyle 03.00’da alındığını belirtti.

Belirtilen zaman diliminde elinde Genesis spor ayakkabısı bulunan ve markette satış için listelememiş olan her kullanıcı airdrop alabilecek. Sahip olunan her gri ayakkabı 4000 GMT, yeşil ayakkabı 8000 GMT, mavi ayakkabı 16000 GMT, mor ayakkabı 32000 GMT değerinde airdrop kazandıracak. Ek olarak her bir ayakkabı NFT’sinin 1 adet airdrop paketi hakkı sunacağı belirtildi.

Daha fazla detayın önümüzdeki günlerde açıklanacağını belirten Stepn ekibi, kullanıcılara resmi sosyal medya hesaplarını takip etmelerini tavsiye etti.

CoinGecko verilerine göre son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde %1,5 yükseliş sergileyen GMT, haberin kaleme alındığı esnada 0,465 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!