Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Pornhub Ortaklığı Litecoin’e Yaradı!

Bir zamanlar kripto para piyasasının en aktif projelerinden olan Litecoin, özellikle 2020 yılından beri sessizliğe büründü. Litecoin ağındaki bu sessizlik fiyata da yansıdı ve LTC kesinlikle top 10 kripto paranın dışına çıkmaya doğru ilerliyor. Buna rağmen son günlerde duyurulan Pornhub entegrasyonu kesinlikle LTC‘nin düşen performansına olumlu yönde katkı sağladı.

Dünyanın en büyük yetişkin içerik sitelerinden birisi olan Pornhub, yaklaşık olarak 2 gün önce Bitcoin ile Litecoin‘in artık sitede ödeme için kullanılabileceğini açıklamıştı. Kullanıcıların Premium abonelikler için LTC veya BTC kullanabileceği haberi, ciddi bir etki yarattı.

Litecoin Pornhub İle Harekete Geçti

Bitcoin ağındaki yoğunluk ve işlem ücretlerinin durumu sebebiyle kullanıcıların ağırlıklı olarak Litecoin’e yüklendiği verilerle açıklandı. Kripto para ve blockchain analiz firması Glassnode, LTC ağındaki işlemlerin son dönemde %55 arttığına dikkat çekti.

Son 24 saatlik verilerde görülen %55’lik artışın tamamen Pornhub ile ilgili olup olmadığı bilinmese de bu artışın tesadüf olmadığı düşünülüyor.

Aslında bu gelişme Litecoin’in yol haritasına da bir hayli uygun. Charlie Lee tarafından piyasaya sürülen LTC, temel olarak “Bitcoin’in küçük kardeşi” olarak lanse edildi. BTC ağının daha ödeme canlısı versiyonu olarak tanıtılan LTC’nin şimdiden 2.100’den fazla dükkan ve satıcı tarafından ödeme aracı olarak kullanıldığı biliniyor.

Pornhub ise bunların en büyüklerinden birisi olarak LTC’ye büyük bir katkı sağladı. Litecoin fiyatı ise Ahmet Mergen’in analizine göre yakında 77,60 dolar seviyelerini test edebilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment