Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Pornhub’da Kripto Para ile Alım Oranları Yüzde 1’in Altında

Kanada merkezli yetişkin içerik sitesi Pornhub, platform üzerinde satın alımların para birimlerine dökülmüş bir çalışmasını yayınladı. Buna göre, platform üzerinde yapılan satın alımlarda kripto paraların kullanım oranı yüzde 1’in altında olarak saptandı.

Bu düşük hacme rağmen, şirket yetkilileri ise kripto paraların geleceğinden umutlu. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Pornhub sözcüsü, şunları söyledi:

”Kripto paraların kullanım hacmi bir nebze de olsa düşük olabilir. Ancak bizler yine de kripto paraların ve Blockchain teknolojisinin gelecekte ciddi bir kullanım artışı yaşayacağını düşünüyoruz. Bu sebeple de, kripto paraların yakın dönemde sitemiz için önemli bir rol oynayacağı fikrindeyiz.”

Bilindiği üzere, Pornhub geçtiğimiz Nisan ayında Verge (XVG) ile bir iş birliği anlaşması imzalamıştı. Buna göre, XVG koini sahipleri Pornhub premium içerikler ve de site içi tüm satın alımlarda XVG’yi kullanabiliyor.

Kripto para ve Blockchain teknolojisi, erişkin içerik sitelerinde de sıklıkla kullanılan bir yol olmaya başladı. Birçok site, kripto paralar ile ödeme almanın yollarını ararken, Pornhub’ın açıkladığı düşük rakamlara karşın gelecekte kripto paralara olan bakışı da, bu tezi net bir şekilde doğruluyor.

Ancak bu site özelinde, kripto para ile yapılan ödemelerin oranının düşük kaldığını söylemek de mümkün. Bunda elbette ki XVG sahiplerinin sayısının diğer üst seviye kripto paraların sahiplerine kıyasla az olması ya da çeşitli çekinceler sebep olarak gösterilebilir.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment