Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Porter Finance, Tahvil İhraç Platformunu Kapattı

Ethereum tabanlı kredi hizmeti Porter Finance, yeterli talep oluşmaması nedeniyle tahvil ihraç platformunu kapatacağını duyurdu. 

Ethereum tabanlı kredi hizmeti sunan Porter Finance’ın CEO’su Jordan Meyer, 5 Temmuz tarihli blog yazısında tahvil ihraç platformunu kapatacaklarını duyurdu.

Meyer, bu hamlenin nedeni olarak piyasanın henüz Porter Finance’ın sunduğu gibi sabit getirili DeFi ürünlere hazır olmadığını düşündüklerini belirtti. CEO, tahvil piyasasında geleneksel finansörlerle oran rekabetine giremediklerini ve piyasanın henüz ilgili olmadığı bu alanda yasal sorumluluk almak istemediklerini söyledi.

Jordan Meyer, platformun kapatılmasının Ribbon DAO’nun arz ettiği tahvillerin bu kapatılmadan etkilenmeyeceğini belirtti. Ribbon DAO yükümlülüklerini taşımaya devam edeceğini söyleyen CEO, dolaşımdaki Ribbon tahvilleri için:

https://app.porter.finance adresinde bulunan uygulamanın, Ribbon DAO tahvillerinin yasal uzlaşma süresine kadar devam edecektir. Ribbon DAO tahvillerinin ödenmesi ve uzlaşılması aşamasında Porter Finance ekibinin müdahalesi gerekmez. Akıllı sözleşmeye buradan ulaşabilirsiniz. Sözleşmeyle doğrudan etkileşime geçmeyi planlıyorsanız lütfen öncelikle bize ulaşın.

mesajını yayınladı.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!