Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Portnoy Bitcoin İçin Saadet Zinciri Benzetmesi Yaptı

İnternet fenomeni ve trader Dave Portnoy, Bitcoin için saadet zinciri açıklamaları yaptı. Portnoy, 1.25 milyon dolarlık Bitcoin yatırımını elden çıkarmış olsa da kripto paralara geri dönüş yapabileceğinin sinyallerini verdi.

Barstool Sports kurucusu ve trader Dave Portnoy Anthony Pompliano’nun sunduğu “Pomp” adlı podcast yayınına katıldı. Pompliano’ya çarpıcı açıklamalar yapan Portnoy 1.25 milyon dolarlık Bitcoin yatırımını, Bitcoin’in bir saadet zinciri olduğunu düşünmesine rağmen yaptığını açıkladı.

Portnoy, Twitter’da Bitcoin ile ilgili yaptığı paylaşımın altına gelen yorumlara baktığında, “kripto dünyasına adım atmalıyım” diye düşündüğünü söyledi. Fakat kripto para ve Portnoy ikilisinin enerjisi uymadı ve Portnoy, kripto para yatırımlarını elden çıkardığını duyurdu.

Portnoy Pomp programında Bitcoin için, “ne zaman yükseleceği ne zaman düşeceğine dair bir mantık yok” diyerek 1 milyon doları aşan bir yatırımın riske atılamayacak kadar büyük bir miktar olduğunu savundu. Fenomen, “Bitcoin’e ne zaman dönerim bilemiyorum, şu an için yatırım yapacak nakit param yok hepsi değerlendirildi” diyerek Bitcoin’e ileri tarihli bir yeşil ışık yaktı.

Portnoy’un Kripto Para Serüveni

Dave Portnoy, Winklevoss kardeşlerle yaptığı görüşmeden sonra geçtiğimiz ağustos ayında 1.25 milyon dolarlık BTC satın aldığını açıkladı. Kripto para portföyüne o dönemine en revaçtaki altcoini Chainlink’i (LINK) de ekleyen Portnoy, 2 milyona yakın takipçiye sahip sosyal medya hesabından her gün kripto para propagandası yapıyordu.

portnoy-bitcoin

LINK coin, sert bir düşüş yaşadı ve Bitcoin de birkaç yüz dolar gerileme gösterdi. Ve aşk kısa sürdü. Portnoy Twitter’dan, “her zaman yükselmiyor” diyerek kripto para dünyasından elini çektiğini açıkladı. Buna rağmen, sonrasında bekleyip göreceğim ve “kalbim hala kripto parada” açıklamaları yaparak, geri dönebileceğinin de sinyallerini verdi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment