Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Premier Lig’deki Sponsorluk Anlaşmasının Bedeli Bitcoin ile Ödendi

Küresel bir yatırım platformu olan ve kripto para alım-satımı yapma imkanı da sunan eToro, Premier Lig’deki yedi büyük takımla reklam anlaşması imzaladı ve reklam bedelini Bitcoin ile ödedi.

İnsanlar dünyanın en büyük liglerinden olan Premier Lig’i takip ederken artık bir kripto para ticaret platformuyla karşılaşabilecekler.

2006 yılında Tel Aviv’de kurulan eToro, kısa zaman içerisinde hızla büyüme katetti ve dünya genelinden yatırımcıların ilgisini çekti. Bu platform artık Premier Lig sponsorları arasına ismini yazdırdı.

Sponsorluk anlaşmalarının ücretini Bitcoin ile ödeyen eToro, ligdeki yedi farklı takımla anlaşma imzaladı. Bu takımlar arasında Tottenham Hotspur, Newcastle United, Leicester City, Crystal Palace, Southampton, Cardiff City ve Brighton bulunuyor. Bu takımların her biri anlaşma gereği eToro üzerinden bir dijital cüzdan açacak.

eToro’nun Birleşik Krallık yöneticisi olan Iqbal V. Gandham konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Bir sponsorluk anlaşması yaptık ve anlaşma ücretini sterlin ile ödemektense Bitcoin ile ödedik. Aldıkları Bitcoin ile ne yapacakları onlara kalmış.”

Yapılan anlaşma doğrultusunda eToro markası LED reklam panolarda, stat tünellerinde, maç biletlerinde, saha kenarında görülebilecek.

Tottenham’ın ortaklık biriminden sorumlu olan Fran Jones yapılan anlaşmayla ilgili konuştu ve takımın kendisini “teknolojiye ve yeniliğe adadığını” söyledi. Southampton’ın ticari müdürü olan David Thomas ise takımın “kripto paraların ve Blockchain teknolojisinin futbol alanındaki potansiyelleriyle ilgilendiğini” vurguladı.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment