Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

İngiltere Veliaht Prensi Charles Blockchain’i İlgi Çekici Buluyor

Birleşik Krallık‘ın veliaht prensi Prens Charles, geçtiğimiz günlerde yaptığı Almanya ziyareti sırasında Blockchain teknolojisiyle ilgili bir soruyu yanıtladı ve Blockchain’i “oldukça ilginç bir gelişme” olarak nitelendirdi.

Birleşik Krallık’ta Kraliçe Elizabeth’ten sonra tahtı alması beklenen Prens Charles bu hafta içerisinde dört günlük bir Almanya seyahati düzenledi. 8 Mayıs tarihinde Berlin’i ziyaret eden Prens Charles, ziyareti sırasında bazı vatandaşların sorularını yanıtladı.

Ziyareti sırasında Prens Charles’a soru soranlar arasında bir kripto para destekçisi yer alıyordu. Prens Charles’a kripto paralar ve Blockchain hakkında ne düşündüğünü soran bu kripto para kullanıcısı ilk başta herhangi bir yanıt alamadı. Kendisine yöneltilen soruyu ilk başta anlamayan Prens Charles daha sonra yanıt verdi.

Prens Charles’a “Bitcoin hakkında ne düşündüğünü” soran vatandaş veliaht prensinden ilk başta herhangi bir yanıt alamadı. Daha sonra “Bitcoin, Blockchain, kripto para” kelimelerini vurgulayan kripto para destekçisi, Prens Charles’ın dikkatini çekmeyi başardı. Prens Charles bunun üzerine Blockchain teknolojisiyle ilgili bir yorum yaptı ve bu teknolojiyi “oldukça ilginç bir gelişme” olarak değerlendirdi.

Prens Charles’ın bu tepkisi sosyal medyada kısa sürede büyük ilgi gördü. Öyle ki bu ana ait görüntüler Twitter’da şimdiden 80 binden fazla görüntülenme aldı. Ayrıca bu duruma pek çok kişinin yorum yaptığını görebiliyoruz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment