Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Prometheum’dan SEC Mevzuatlarına Uygun Wall Street Standartlarında Kripto Varlık Platformu

Dijital varlık hizmet sağlayıcısı Prometheum’un CEO’su Aaron Kaplan, şirketin yeni platformunun SEC’in menkul kıymet yasaları kapsamında faaliyet göstereceğini bildirdi.

Prometheum kurucusu ve CEO’su Aaron Kaplan yaptığı açıklamada, Prometheum’un Prometheum ATS (Alternatif Ticaret Sistemi) adlı yeni platformunda SEC’nin menkul kıymet hizmet sağlayıcılarına yönelik uyguladığı mevzuat kapsamında faaliyet gösterecek dijital varlık menkul kıymeti ticareti hizmeti vereceğini açıkladı.

CEO, platformun mevcut menkul kıymet yasalarına sürdürülebilir bir şekilde uyum sağlayıp Wall Street’te gereken tüm önlem ve standartları sunarak kendini diğer platformlardan farklı kılacağını belirtti.

Şirket, yeni platformunu herkes için güvenli ve hesap verebilir bir dijital varlık menkul kıymet platformu olarak tanıtırken SEC’in menkul kıymet mevzuatları kapsamında faaliyet gösterdiğinin de altını çiziyor. Ayrıca CEO, SEC’e kayıtlı bir aracı kurum ve Finans Sektörü Düzenleme Kurumu (FINRA) üyesi olduğunu belirtti.

Platformda listelenen dijital varlık menkul kıymetleri arasında Flow (FLOW), Filecoin (FIL), The Graph (GRT), Compound (COMP) ve Celo (CELO) yer alıyor. Prometheum, lansman sırasında platforma katılan kullanıcılara 6 ay boyunca işlem ücretlerinde %50 indirim sunacağını söyledi..

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!