Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Quantrillo: Alt Koin’ler Yakında Düşüşe Geçecek!

Bitcoin’in 2019 yılındaki boğa koşusu esnasında birçok alt koin benzer performans gösteremedi ve hem dolar hem de Bitcoin bazında değer kaybı yaşadı. 

Yükselişin alt koinlere gelmemesi birçok yatırımcıya bunun çok yakında olacağını düşündürse de, şu an için piyasa oldukça sisli ve belirsiz. Buna ek olarak öne çıkan bir kripto para analisti alt koin yatırımcılarını üzecek yeni bir fiyat tahmininde bulundu

Roger Quantrillo’nun tahminine göre alt koinler önümüzdeki Kasım ayında yüzde 50 değer kaybedecek. Quantrillo yatırımcıları Kasım ayında yüzde 50 ucuzdan satın almaya davet etse de bu düşüş elinde alt koin tutanları oldukça üzebilir.

Bitcoin 9.000 dolara kadar düştükten sonra yeniden toparlanma sinyalleri verdi ve iki günlük volatilite sonrasında önce 10.000 dolar, sonra 11.000 dolar üzerine kadar çıktı. Hala 12.000 doları aşmak için uğraşan BTC basın saatine göre bu seviyeye geçemedi.

Bunun yanı sıra alt koinler arasından Binance Coin ve Litecoin gibi kripto paralar 2019 yılının başından beri %200 üzerinde artış yakaladı ve yatırımcılarını sevindirdi. XRP ise 2019 yılında en çok hayal kırıklığına uğratanlardan birisi oldu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment