Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ripple CEO’su Yeni Yatırımları Hakkında Konuştu!

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse firmanın geçtiğimiz Haziran ayında 30 milyon dolar harcayarak imzaladığı MoneyGram ortaklığından sonra birden çok yatırım arayışına çıktığını resmen açıkladı.

Yahoo! Finance tarafından 9 Ağustos tarihinde yayınlanan röportaja göre Ripple’ın dünyanın en büyük ikinci havale firması konumunda olan MoneyGram ile yaptığı ortaklık kurumdan yüzde 10 oranında hisse satın alımını kapsamaktaydı ki bu iki yıl sonrasında 20 milyon dolar ile genişleme opsiyonu ile imzalandı.

MoneyGram 3 Ağustos tarihinden beri Ripple’ın en büyük ürünlerinden birisi olan xRapid‘i kullanmaya başladı ve bu da 30 milyon dolarlık anlaşmanın bir parçası durumunda. MoneyGram CEO’su Alex Holmes geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada xRapid sayesinde XRP de kullanabildiklerini duyurmuştu. Anlık sınır ötesi ödeme yapabilmek için XRP kullanan xRapid bu sayede toplam piyasa değerine göre en büyük üçüncü kripto para biriminin değer kazanmasına yardımcı olmakta.

Garlinghouse buna ek olarak Ripple’ın bundan sonra kesenin ağzını açtığını ima ederek daha fazla müşteri ile ortaklıklar imzaladıklarını ve MoneyGram’ın büyük bir anlaşma olduğunu vurguladı. Yakında birçok başka firmaya daha yatırım yapacağını belirten Garlinghouse, aslında son çeyrek raporunda XRP satışlarının yüzde 48 oranında artması ile de bunun olacağını önceden belli etmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment