Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Rap Şarkıcısı 50 Cent, Mahkemede Bitcoin Milyoneri Olduğunu İnkar Ediyor

Daha çok ’50 Cent’ sahne adıyla bilinen Curtis James Jackson III, Bitcoin (BTC) ile bir albüm satarak milyonlarca para kazandığını iflas davasında inkar etti. Bu raporlar 26 Şubat Pazartesi günü The Blast tarafından oluşturuldu.

The Blast’e göre, TMZ Ocak ayında, 2014’te çıkardığı albümü “Animal Ambition” ‘un satın alımında Bitcoin kabul ettiğini ve bundan 700 Bitcoin kazandığını yanlış haber olarak yayımladı. Bitcoin zengini iddiaları daha sonra 50 Cent tarafından Instagram üzerinden onaylandı ve de artık ortada olmayan bir tweet attı. 50 Cent şu anda bu raporlamanın yanlış olduğunu kabul ediyor.

Ünlü rapçi ilk olarak Connecticut Bölgesindeki İflas Mahkemesinde 11 numaralı iflas başvurusunda bulundu. Davanın 2016’da çözülmesine karşın, geçen haftalarda Jackson’ın avukatları tarafından açılan bir mahkeme, 50 Cent’in hiçbir zaman Bitcoin bulundurmadığına, ve herhangi bir Bitcoin hesabına sahip olmadığına dair açıklık getirmeye çalıştı.

Mahkeme Kayıtları Ortaya Çıktı

Mahkeme belgelerine göre 50 Cent “Animal Ambition” albümünün satın alımı için Bitcoin’i kabul etmiş, fakat daha sonra üçüncü bir parti olan Central Nervous tarafından bu kazançlar dolar birimine çevrilmiş. 50 Cent BTC bulundurduğu dedikodularına “raporların bir yanlış anlaşılma üzerine kurulmasına rağmen imajına ve markasına olumlu bir etki sağladığı” yorumunda bulundu.

Rapçi aynı zamanda, hakkında basına yansıyan haberlere, imajına ve markasına geri dönülemeyecek zararlar vermediği sürece itiraz etmediğini açıkladı.

Jackson’un iflas davası senelerce sürülmüş lüks ve müsrif yaşamın, yanlış yönlendirilmiş zenginliğin, ve biraz da çıkmış olan skandalların sonucuydu. 50 Cent, rakibin eski kız arkadaşına 7 milyon dolarlık bir gizlilik davasının kesilmesinin ardından iflas talebinde bulundu. Jackson’un iflas mahkemesinin son ödemesi 23 milyon dolardı. 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment