Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Reality Shares, Bir Kripto Para Yatırım Fonu Oluşturuyor!

California merkezli şirket Reality Shares, kripto para serbest yatırım fonu kurmayı planlıyor. Çeşitli stratejilere odaklanacak olan firma, daha önce de ilk kez Çin’de Blockchain merkezli bir borsa yatırım fonu (ETF) çıkarmıştı.

Bu serbest yatırım fonunun 100 milyon dolarlık olması beklenirken, bu fon ile birlikte kripto para yatırım fonlarındaki artış da devam etmiş olacak. Son verilere göre toplamda 466 kripto para yatırım fonu bulunuyor. Daha önce 2017 yılında sadece 156 fon olduğu akıllara geldiğinde, bu durumun sayısının ne kadar arttığı da açıkça görülüyor.

Her ne kadar birçok yatırım fonunun son dönemde ciddi zorluklar yaşadığı da belirtiliyor. Özellikle ayı piyasasının etkisiyle küçük ölçekteki fonların dayanması her geçen gün biraz daha zor bir hal almışa benziyor.

Reality Shares’in bu hamlesi ile birlikte değeri 5 ila 100 milyon dolar arasında olan 75 diğer kripto para fonu arasına katılması bekleniyor. Tüm kripto para yatırım fonları arasında yer alan 28 fon ise 100 milyon doları aşkın fon miktarları ile dikkat çekiyor.

Kripto para piyasalarındaki artmış volalitenin ve diğer çeşitli sebeplerin de yatırımcıları çektiği ifade ediliyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment