Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Reddit Kurucu Ortağı: Ethereum Bu Yıl 15.000 Dolar Olacak

Reddit’in kurucu ortaklarından Alexis Ohanian, Ethereum fiyatının 2018 yılı içerisinde 15.000 dolar seviyesine yükselip bu para biriminin piyasa değerini trilyonlarca dolar seviyesinde uçuracak ve dünyanın en büyük kripto para birimi unvanını bitcoin’in elinden almasını sağlayacak yorumunda bulundu.

Şu an için 2012 yılında şirketin kurucu ortaklarından birisi olarak başlattığı risk sermayesi firması olan Initialized Capital’de tam zamanlı olarak çalışmakta. Ethereum yükselişi hakkında paylaştığı bu tahminini ise Fortune ile gerçekleştiği bir röportaj sırasında bu projenin diğer rakiplerine kıyasla daha uzun dönemli potansiyele sahip olmasından kaynaklandığını paylaştı.

”Elimde hala bir miktar Bitcoin bulunduruyorum ve bunun bir yatırım aracı olarak kalmaya devam edeceği şeklinde bir düşüncem var. Ancak bunun yanı sıra Ethereum hakkında yükselişe meyilli diyebilirim çünkü insanlar ciddi ciddi buna yatırım yapmakta. Yıl sonuna doğru Bitcoin 20.000 dolar seviyesinde Ethereum ise 15.000 seviyesinde olacak diye tahmin ediyorum.”

Daha sonra da ”Mükemmel. Artık insanlar, yanıldığım takdirde bana bağırabilirler.”

Bitcoin’in geçtiğimiz Aralık ayında tüm zamanların en yüksek seviyesine geri dönerek piyasa değerini 340 milyar dolar seviyesine çıkartması ve kendini toparlamasının yanı sıra, bu tahmine göre ethereum’un sadece 7 aylık kısa bir sürede 67 milyar dolarlık değerden 1.5 trilyon dolarlık piyasa değerine fırlaması gerekmekte.

Röportaj bir bölümünde çoktan kripto para endüstri devi Coinbase’e yatırım yapmış olan Initialized şirketinin 2018 ile ilgili amaçları doğrultusunda blockchain ile alaklı bir yatırım yapmaya karar verdiğini ve bu teknolojinin ”yeni internet çağı” dediğimiz dönemin altyapısını oluşturmakta olduğunu belirtti.

”Geçen yıl bütün olaylar Yapay Zeka ve makine öğrenimi etrafında dönüyordu. Bu yıl ise her şey blockchain hakkında dönmekte. Tabii ki bu haberlerin çoğu aynı bir zamanlar yapay zeka ve makine öğrenimi için olduğu gibi şimdi de kocaman bir yaygara ve saçmalıktan ibaret. Gerçekten beklediğimiz Web 3.0’ın hayata geçmesi için yazılımın ve blockchainin elde etmesi gereken en önemli, protokol seviyesi, temel altyapının bir veya iki yıl içinde gerçekleşmesini umuyorum.”

”Bunlar bu topluluğu çok daha farklı ve çok daha iyi bir internet için kuracağını düşündüğüm özellikler. 90’larda internetin yeni yeni kurulmaya başlandığı zamanlarda bir çocuktum ve bundan çok faydalanamadım bu sebeple bu yeni olayı efsane bir fırsat olarak görüyorum. Hala bu teknolojiyi anlamaya çalışıyoruz tabii ki. Hala bir Netscape’imiz (bir zamanların efsane internet tarayıcısı) yok ama bunun üstünde çalışıyoruz.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

1 Comment

  • webcoin bank
    Posted 03 Mayıs 2018 - 14:11 14:11

    yalancının ?

Leave a comment