Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Reddit Kurucusu, Blockchain Oyun Stüdyosuna Ciddi Bir Yatırım Yaptı

Reddit kurucu ortağı olan Alexis Ohanian’ın yatırım şirketi, Blockchain odaklı oyun platformu Horizon Blocckhain Games şirketine yapılan 3.75 milyon dolarlık yatırım turunda önemli bir pay tuttu.

Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, ilgili Blockchain şirketine Ohanian’ın yanı sıra Polychain Capital ve Digital Currency Group’un da yatırım yaptığı ifade edildi.

Bu fonlar ile birlikte Horizon Blockchain Games’in oyun sektöründe yeni bir dönemi başlatmak için çalışacağı ve oyun sektörüne Blockchain dokunuşu yapmak için kolları sıvayacağı ifade edildi.

Blockchain ağı olarak Ethereum’u kullanan platformun, Arcadeum adlı bir ürünü bulunuyor. Arcadeum, aynı zamanda bir uygulama tarayıcısı olarak da fonksiyon gösteriyor. Bu platform, oyun geliştiricilerine yaptıkları oyunları tanıtma ve pazarlama şansı vermesi ile önemli bir yere sahip.

Son dönemde Blockchain sektörünün oyun alanındaki etkisi daha da artmış durumda. Daha önce de Fransa merkezli Ubisoft adlı dev oyun firması, yaptığı açıklamada Blockchain odaklı oyun işlerine daha sıkı bir şekilde eğileceklerini duyurmuştu. Firma, sektörde yaşanan değişimlere karşı daha iyi bir şekilde yanıt verebilmek ve rekabetçi kalmak için böyle bir hamle yaptığını duyurmuş ve bu haber kripto para sektöründe ciddi yankı uyandırmıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment