Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Reddit NFT’leri Rekor Kırdı: Günlük Talepte Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesi

Son verilere göre sosyal medya platformu Reddit’in avatar NFT’lerine olan günlük talep tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

Dune Analytics tarafından sağlanan verilere göre sosyal medya platformu Reddit üzerinden günlük bazda NFT mintleme sayıları tüm zamanların rekorunu kırdı. Polygon (MATIC) blokzincirine dayalı bir dizi NFT’yi kapsayan Collectible Avatars, cumartesi günü 255.000’in üzerinde benzersiz bir mint sayısına ulaşarak yoğun bir ilgi gördü. Reddit’in bu koleksiyonu son olarak ağustos ayında 200.000 adet günlük mint ile rekor kırmıştı.

Koleksiyonluk avatarlar, Reddit’in kendi kripto cüzdanı olan ve kullanıcıların blokzinciri tabanlı topluluk puanları kazanmalarına ve bunları rozetler gibi uygulama içi özelliklerde harcamalarına yarayan  Vault’ta kullanılabiliyor. Bu avatarlar sayesinde kullanıcıların puanları, statüleri ve görünürlükleri artıyor.

Rekor seviyede işlemin gerçekleştiği geçtiğimiz cumartesi günü The Singularity NFT avatarından 98 bin adet, Aww Friends‘den 57 bin adet, Meme Team‘den 39 bin adet, Reddit Cup 2022‘den 34 bin adet ve Drip Squad NFT avatarından ise 28 bin adet mintlendi.

Haberin kaleme alındığı an itibariyle toplam 4,4 milyon avatarı elinde tutan 3,7 milyondan fazla Reddit kullanıcısı bulunuyor.

Temmuz ayında şirket, kullanıcıların avatarları satın almak için mevcut bir kripto cüzdanına ihtiyaç duymadıklarını, öte yandan bunları satın almak için kredi veya banka kartlarını kullanabileceklerini açıklamıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!