Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Axie Infinity’de (AXS) Yüzde 25’lik Ani Fiyat Hareketi: İşte Yükselişin Sebebi!

Dünyanın en popüler blockchain oyunlarından biri olan Axie Infinity’nin yerel token’ı AXS, gün içerisinde yükselişe geçerek ani bir şekilde %25’e yakın değer kazandı.

Axie Infinity’nin yerel token’ı AXS, son 24 saatlik periyotta 6,71 dolardan 8,42 dolara kadar çıkarak %25’e yakın artış yaşadı ve en çok değer kazanan altcoin oldu.

NFT veri platformu CryptoSlam’e göre hafta boyunca 18.000 ila 48.000 dolar arasında  bulunan Axie Infinity’nin NFT işlem hacmi, yükseliş sırasında önemli bir değişiklik yaşamadı. Yükseliş esnasında herhangi bir veride anormal hareket görülmemesi, birçok yatırımcının aklına “pump” ihtimallerini getirdi. Ancak geliştirici ekip tarafından yapılan açıklamanın da yükselişi tetiklemiş olabileceği düşünülüyor.

Axie Infinity geliştiricisi Artic Twitter üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

Bugün Axie Infinity geleceğini şekillendirme yolunca 600’ün üzerinde topluluk üyesinden oluşan grup bir araya geldi. Bu süreçte rol oynamak benim için gururdu. İnşa etmeye devam edelim.

CoinGecko’nun yapmış olduğu en değerli kripto para birimleri arasında 46. sırada bulunan AXS, yazım esnasında 8,42 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!