Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ripple, Avrupa’daki Yeni Genel Müdürünü Tanıttı

Blockchain ve kripto para şirketi Ripple, çarşamba günü yaptığı duyuruda Sendi Young’ı Avrupa Genel Müdürü olarak kadrosuna kattığını açıkladı. Young, RippleNet ağının gelişiminden sorumlu olacak.

Finansal teknoloji ve ödemeler alanında 15 yılı aşkın deneyimi bulunan Sendi Young, Ripple kadrosuna dahil olmadan önce Mastercard’ın Dijital & Fintech segmentini yönetiyordu. Londra’da beş yıl boyunca Mastercard ekibinde görev alan Young, Ripple’ın Avrupa’daki faaliyetlerini yönetecek.

Young, “Son 10 yıl boyunca teknolojinin bankacılık ve ödeme yöntemlerimizi nasıl değiştirdiğine tanıklık ettim. Blockchain ve kriptonun, günümüz finansını onun en temel eksikliklerini kapatarak değiştireceğine inanıyorum.” açıklamasında bulundu. Ripple’ın açıklamasına göre Young, RippleNet’in Avrupa pazarındaki büyümesiyle ilgileniyor olacak.

Ripple’ın müşterilerinin dörtte biri Avrupa’da bulunuyor ve Avrupa’daki On-Demand Liquidity (ODL) hacmi, bu yılın başından beri 2020’ye kıyasla %250 daha fazla. Ripple; Avrupa’daki Paydek, Xbaht, Lemonway, MoneyNetint gibi şirketler ile ortaklığını sürdürüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!