Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ripple Başkan Yardımcısı, Kripto Para Piyasasının Yavaşlama Sebebinin Altyapıya Dönüş Olduğunu Düşünüyor

Yakın zamanda San Francisco içerisinde gerçekleştirilen PreMoney 2018 konferansına çok sayıda risk sermayedarı, yatırımcı ve çeşitli kripto para firmalarının yetkilileri katıldı.

Uzmanlar blockchain endüstrisi ve kripto para piyasasının geleceği hakkında görüşlerini paylaştı ve bunlardan birisi de Ripple’ın kıdemli başkan yardımcısı Ethan Beard oldu.

Fintech endüstrisinin mevcut durumu hakkında açıklamalarda bulunan Ethan, piyasanın şu an için Ripple’ın sınır ötesi ödemelerini yapması için oldukça fırsat yarattığını vurguladı. Fırsattan yararlandıklarını ifade eden Ethan’ın sözleri, çok yakın bir zamanda piyasaya çıkan ve XRP’nin efsanevi çıkışının da arkasındaki neden olarak görülen xRapid ile de paralel seyretmekte. xRapid temel olarak XRP kullanarak sınır ötesi ödemeleri daha sorunsuz ve daha hızlı yapabilmeyi vaat ediyor.

Başkan yardımcısı bunun yanı sıra kripto para endüstrisinin mevcut katmanlar üzerine kurulmak yerine, tekrardan alt yapı basamağına geri döndüğünü vurguladı ve şunları ifade etti:

”Bence şu an şirketlere zaman tanımalıyız. Milyonlarca dolarlık ICO’lar yapmş şirketlerin hepsi hiçbir ürün piyasaya sürmedi ancak bu gelişimsel iklim şu sıralar değişmeye başladı. Benim fikrime göre daha az fon almış startup firmaları daha büyük ve daha iyi ürünler sunmak için daha fazla yaratıcılık kullanıyor.”

Piyasanın alt yapı aşamasına geri döndüğünün altını çizen Ethan’a katılan etkinlik yetkilisi de konu hakkında şunları ifade etti.

”Blockchain endüstrisi şu an için ilk piyasa çıktığı zamanki eski Motorola telefonu gibi. Hatırlayın, aynı bir tuğla gibi duruyordu. Ancak o tarihlerde bu küresel bir teknolojik fenomenin başlangıcı oldu. Aynı şekilde blockchain endüstrisi konusunda da daha fazla büyüme sürecinden önce sabırlı olmalıyız.”

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment