Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ripple: “Blockchain İyidir, Kripto Kötüdür Düşüncesini Aşıyoruz”

Ripple, yakın zamanlarda $0.91 seviyelerine ulaşırken $1‘a doğru adım adım yaklaşıyor.  Hem Ripple hem de XRP, bu sene boyunca düzenli olarak bir artış sergiledi. Ortalıkta kulaktan kulağa dolanan yeni iş birlikleri haberleri ve Santander gibi girişimlerle birlikte takım önemli bir rekabet ortamı oluşturuyor.

Tecrübeli bir teknoloji uzmanı olan Herve Tourpe, Jeremy Allaire ve Ryan Zagone ile Blockchain ve kripto paralar üzerine bir konuşma gerçekleştirdi. Ryan Zagone, Ripple’ın Düzenleyici İlişkiler Bölümünün başkanıdır.

Herve Tourpe:

“Piyasada yer edinmiş Blockchain kurumları olan Circle ve Ripple’ın kripto varlıkları hiç şüphesiz çok yakında finansal sistemlerde yaygın olacak. Ryan Zagone’un da söylediği gibi, “Blockchain iyidir, kripto para kötüdür” düşüncesinden sıyrılıp gerçek uygulamalara geçiyoruz.” diye tweet attı.

Tahminci Bobby Lee tweetinde:

“XRP, Ripple, Bitcoin’in şu anki fiyatı $8000’e hiç ulaşabilir mi? XRP gibi bir kripto para için bile olsa bu mümkün mü?” dedi.

Bütün kripto para sektörünün pozitif düşünüp piyasanın genelinde daha fazla artış olacağını beklemesine ek olarak bu yorumlar da Ripple tarafından geliyor. Kriptocular ve piyasadaki popüler şahıslar, tahminleriyle birlikte düşüncelerini belirtti. Ayrıca ortaya çıkan teknoloji ve fırlayan pazar fiyatları hakkında kendi fikirlerini dile getirdiler.

Ripple, son birkaç haftada fiyatların hareketlenmesi ve 0.88$‘ı görmesiyle beraber hızlıca artış gösterdi. Pazar oranı şu anda 35 milyar dolar, ve son birkaç saatteki gözlemleri de göz önünde bulundurursak hala %5 oranında artış gösteriyor.

Kripto devleri ve büyük yatırımcıların hepsi, XRP’nin 0.95 $‘ı görüp sınırı aşacağını düşünüyor. XRP gibi birçok diğer koin de piyasadan payını alıp büyük yükselişler gösteriyor. Şu anki pazar oranı 420 milyar dolar, bu da tüm zamanların en yüksek rakamı. Bu gidişle daha da fazla artış bekleniyor.

Kaynak: AMBCrypto

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment