Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ripple CEO’su Bitcoin Fiyatının Yükseleceğini Düşünüyor

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, Bitcoin fiyatının gelecekte yükselmeye devam edeceğini düşünüyor.

Kripto para dünyasının en büyük isimlerinden olan Ripple’ın CEO’su Garlinghouse kısa süre önce katıldığı bir konferansta kripto para sektöründeki güncel gelişmeleri değerlendirdi.

Günümüz kripto para sektöründe birbiriyle rekabet içerisinde çok fazla koin olduğunu belirten Garlinhouse, bu rekabetin geleceği hakkında da bazı yorumlar yaptı.

Bu rekabetin büyük ihtimalle ilerleyen zamanlarda da devam edeceğini düşünen Garlinghouse, kripto para dünyasının hiçbir zaman tek bir koinin mutlak egemenliği altına girmeyeceğine inanıyor. Bu konuda bahsederken Bitcoin’e de atıfta bulunan Garlinghouse, Bitcoin’in geleceğinden son derece umutlu olduğunu belirterek şu açıklamayı yaptı:

“Diğer tüm koinlerden üstün tek bir koin olacağını düşünmüyorum. Ben Bitcoin de satın aldım ve Bitcoin’e uzun vadede güveniyorum.”

Garlinghouse’un özellikle şu sıralar Bitcoin’in geleceğine umutlu gözlerle bakıyor olması pek şaşırtıcı değil. Son haftalardaki performansıyla birlikte bu yıla özgü rekorlar kıran Bitcoin, pek çok uzmanın analizine göre fiyat artışı yaşamaya devam edecek.

Bitcoin fiyatının uzun vadede yükselmeye devam edeceğini düşünen isimler arasında Fundstrat yöneticisi Tom Lee gibi isimler bulunuyor. Lee Bitcoin fiyatının yıl sonunda yeni bir rekora imza atabileceğini düşünüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment