Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ripple CEO’su: XRP Bitcoin’den Bin Kat Daha Hızlı ve Ucuz

Ripple‘ın CEO’su Brad Garlinghouse, yakın zamanda verdiği röportajda kripto para sektörüne ilişkin ilginç yorumlarda bulundu. Garlinghouse ayrıca Bitcoin ve XRP arasında bir kıyaslama da yaptı.

Kripto para sektöründeki şirketler, çeşitli iş anlaşmalarıyla kripto paraların yayılmasına katkıda bulunuyorlar. Ripple da bu işi en iyi yapan şirketlerden biri. Birbirinden farklı bankalarla işbirliği yapan Ripple, kendi dijital parası olan XRP‘nin tanıtımını yaparken genel kripto para piyasasına da katkıda bulunuyor.

Ripple ve Bitcoin Kıyaslaması

AMBCrypto tarafından yapılan habere göre Ripple’ın CEO’su Brad Garlinghouse, yakın zamanda bir röportaj vererek kripto para sektörünün mevcut durumu hakkında konuştu.

Garlinghouse, yukarıda belirttiğimiz gibi kripto para sektöründeki şirketlerin çok daha aktif hale gelmeye başladıklarını söylüyor. Garlinghouse ayrıca kripto para sektörüne giriş yapan şirketlerin sayısında da bir artış olduğunu belirtiyor.

XRP ve Bitcoin arasında bir kıyaslama yapan Garlinghouse, XRP’nin Bitcoin’den “bin kat daha hızlı ve bin kat daha ucuz” olduğunu vurguladı.

Garlinghouse, Ripple’ın uluslararası finans işlemlerini daha verimli hale getirmeye çalıştığını, XRP’nin de gerçek hayattaki sorunları çözmek için tasarlandığını söylüyor. Kripto para sektöründeki spekülasyonun hala tam olarak bitmediğini hatırlatan Garlinghouse, kripto paraların gerçek hayatta da kullanılmaları gerektiğini düşünüyor:

“Ripple ve genel kripto para piyasası hakkında hala çok fazla spekülasyon var. Şu anda gerçek dünyadaki faaliyetlerimizi artırmaya odaklanmalıyız.”

Garlinghouse ayrıca kripto para sektörünün hala oldukça genç olduğunu belirterek yasal düzenleyicilere büyük bir görev düştüğünü söyledi.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment