Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ripple CEO’sundan Kripto Kışı Hakkında Açıklamalar: İşe alımlara devam edeceğiz

Ripple CEO’su (XRP) Brad Garlinghouse, kripto para piyasasında yaşanan düşüş devam ederken yatırımcılara tavsiyelerde bulundu. Birçok ayı piyasası atlatan Ripple’ın nasıl ayakta kaldığını ve kripto kışına nasıl hazırlandığını anlattı.

Ripple CEO’su Garlinghouse, piyasadaki mevcut düşüş sürerken 14 Haziran tarihinde Twitter üzerinden yaptığı paylaşımlarda ayı piyasaları hakkında açıklamalarda ve tavsiyelerde bulundu.

Piyasanın düştüğü dönemlerden geçmenin kolay olmadığını kabul eden Garlinghouse, yatırımcıları güçlü kalmaya çağırdı.

Özellikle kripto kadar inanılmaz yetenekli bir endüstride bugün gibi günler asla görmeyi umduğunuz şeyler değildir. Sektöre yeni katıldıysanız ve böyle bir sıkıntılı dönem görmediyseniz, bunun da geçeceğini bilin (yıllar içinde birkaç kez düşüş yaşayan birinin tavsiyesi).

Ripple birçok ayı piyasasını atlattı

Garlinghouse, Ripple’ın önceki ayı piyasalarında nasıl ayakta kaldığını ve gelecekte bunu nasıl devam ettireceğini açıkladı.

Asla kolay değil, ancak burada yapacağımız ve büyümeye devam edeceğimiz gibi Ripple’ın döngüsel ayı piyasalarını atlatmasının birkaç temel nedeni var.

Dot-com balonunu, 2008 mali krizini, 2018 kripto kışını yaşamış deneyimli bir yönetici ekibine sahip olduklarını söyleyen CEO, Ripple’ın mevcut sorunları çözen uzun vadeli faydalı ürünler oluşturmaya odaklandığını belirtti.

Garlinghouse ayrıca şirketin şeffaflık çerçeveleri içinde çalıştığını ve üç aylık piyasa raporları da dahil olmak üzere yatırımcılar ve paydaşlarla farklı yollar ile iletişim kurduklarını sözlerine ekledi.

İşe alımlara devam edeceğiz

Şu anda kripto para piyasasında yaşanan düşüşün küçük bir piyasa döngüsü olmadığını bir kripto kışı olduğunu belirten Ripple CEO’su, önemli bir nakit dengesiyle buna hazırladıklarını dile getirdi.

Ayrıca bu dönemde Binance gibi işe alımlara devam edeceklerini söyleyen Garlinghouse, sözlerini kriptonun geleceği hakkında görüşlerini paylaşarak tamamladı:

Piyasa muhtemelen yakın vadede küçülecek ancak ben ve diğerleri, kriptonun gelecekte küresel finansal sistemlerimizin ayrılmaz bir parçası olarak başarılı olacağına inanıyoruz. Yavaş ve sakin olan yarışı kazanır.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!