Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ripple CEO’sundan Wells Fargo Sitemi: FTX Kadar Önemsenmedi

Ripple (XRP) CEO’su Brad Garlinghouse, bankacılık devi Wells Fargo skandalına FTX iflası kadar ilgi gösterilmediğini belirtti ve bu duruma tepki gösterdi.

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, Twitter üzerinden paylaştığı bir gönderide dünyanın en büyük 30. bankası olan Wells Fargo‘nun 2011-2020 yılları arasında imza attığı ve karşılığında 3,7 milyar dolar ceza aldığı skandalın FTX’in iflası kadar ilgi görmediğini dile getirdi. Tepkisini Batman’in Robin’i tokatladığı sembolleşmiş karikatür ile ortaya koyan Garlinghouse şu ifadelere yer verdi:

Dünya, SBF ve FTX’in dolandırıcılığına (haklı olarak) öfkelendi, ancak aynı şekilde Wells Fargo milyarlarca müşteri fonunu yanlış yönettiğinde, önemsenmiyor bile. Düşündürücü…

Söz konusu gönderi de Robin’in konuşma baloncuğunda “Ama Wells Fargo yasadışı faaliyette bulunuyor!” yazarken Batman’in yanıtı “Biz sadece FTX’i önemsiyoruz” şeklinde oldu.

Hatırlanacağı üzere Wells Fargo, 2011-2020 dönemi boyunca müşterilerin ev ve otomobil kredileriyle ilgili ödemelerini doğru bir şekilde belgelemediği ve bazı borçluların arabalarına veya evlerine haksız nedenlerle el koyduğu gerekçesiyle 3,7 milyar dolar cezaya çarptırılmıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!