Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ripple Çin Merkezli Ödeme Sağlayıcısı İle Ortaklık Kurdu

Çin merkezli bir ödeme hizmet sağlayıcısı olan LianLian International, ABD, Avrupa ve Çin’deki müşterilerine daha hızlı ve daha az masraflı işlemler sunabilmek adına RippleNet ile ortaklık kurdu.

RippleNet, Ripple‘ın finansal işlemlerin anlık olarak doğrulanmasını sağlayan, bankalardan ve diğer finansal kurumların da içinde bulunduğu merkezsiz, küresel bir ağdır.

Ripple’ın CEO’su olan Brad Garlinghouse, LianLian ile yapılan bu ortaklık ile ilgili olarak Ripple’ın “dünyadaki en büyük e-ticaret piyasasının kapısını araladığını” söyledi.

LianLian, Ripple’ın merkezi yazılım ödeme çözümü olan xCurrent’i kullanacak. Bu çözüm tam anlamıyla finansal kurumlar için tasarlandı ve bankaların, her işlemden önce ve her teslimattan sonra ödeme detaylarını doğrulayabilmelerini sağlıyor.

Amazon, Aliexpress ve Ebay gibi pazarlara hizmet eden LianLian’ın stratejik ortakları arasında PayPal ve Apple da bulunuyor. LianLian CEO’su olan Arthur Zhu, Ripple ile kurulan ortaklık ile ilgili şöyle konuştu:

“RippleNet ile birlikte müşterilerimize şu anda desteklediğimiz 19 para birimi arasında anlık, blockchain-destekli ödemeler sunarak piyasadaki yerimizi büyüteceğiz.”

Bundan önce Ocak ayının ortalarında Moneygram ile ortaklık kuran Ripple’ın şu an 100’den fazla finans kurumuyla ortaklığı bulunuyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment