Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ripple CTO’su Schwartz Tanesi 1 Dolardan 40 bin Ethereum Satmış

Ripple CTO’su David Schwartz, tanesi 1 dolardan 40.000 adet Ethereum sattığını açıkladı. Twitter üzerinde yaptığı açıklamalara göre ünlü CTO, risk yönetimi nedeniyle böyle bir satış gerçekleştirdiğini itiraf etti.

Ripple CTO’su Schwartz, 2012 yılında eşiyle birlikte risk yönetimi yaptıklarını ve bu plan çerçevesinde 1 dolardan 40.000 Ethereum satmak zorunda kaldığını söyleyerek gündeme oturdu. Ripple CTO’su, kripto varlıklar için yaptığı risk planının büyük bir kayba yol açtığını ifade ederek pişman olduğunu söyledi.

Schwartz, 11 Ekim tarihinde Twitter’da birkaç tweet paylaştı. Tweetlerinde 1 dolardan sattığı Ethereum miktarını itiraf eden CTO, sattığı Ether’in şu andaki değerinin 15.5 milyon doların üzerinde olduğunu belirtti. Schwartz, bu kaybın oldukça büyük ve üzüntü verici olduğunu dile getirdi. Bununla birlikte işini, itibarını, Ripple hisselerini ve XRP’yi bir sepete koyduğunu dile getiren Schwartz’a göre yaptığı risk planı ve sağladığı çeşitlilik oldukça mantıklı ve gerekliydi. Kripto paralardaki riskin yüksekliğine dikkat çeken CTO, mantıklı olanın çeşitlilik sağlamak ve risk yönetimi yapmak olduğunu PbuzzXr adlı Twitter kullanıcısına verdiği yanıtlarda dile getirdi.

Schwartz Bitcoin ve XRP de Satmış

Ripple’ın sevilen CTO’su, attığı tweetlerde 750 dolardan birçok Bitcoin (BTC) ve 0.10 dolardan Ripple XRP sattığını da açıkladı. Yaptığı bu satışlardan da büyük bir pişmanlık duyduğunu aktaran Schwartz, Bitcoin ve XRP satışlarının hacmini dile getirmemeyi tercih etti.

2012 yılında yaptığı risk planının büyük bir gerekçesi olduğunu ifade eden Schwartz, finansal ve duygusal olarak kendisine bağlı olan kişiler için bu risk planını yapmak zorunda olduğunu belirtti. Konuyla ilgili son olarak Twitter üzerinde şunları söyledi:

Kader tek sepete çok fazla yumurta koymama neden oldu […] Tüm kripto para sisteminde bulunan risk oldukça yüksek. Ben de aksini iddia edemeyecek kadar mantıklıyım ve başkalarının da aynısını yapmasını öneriyorum.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!