Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ripple CTO’su: Ürünlerimize Olan İlgi Artıyor

Ripple’da CTO olarak görev yapan ve şirketin önemli kişilerinden birisi olarak da gösterilen David Schwartz, yaptığı açıklamada Ripple olarak sundukları ürünlere kurumsal yatırım camiasından ciddi ilgi artışı olduğunu belirtti.

Konuyla ilgili olarak Twitter’da kendisine sorulan bir soruyu yanıtlayan başarılı yönetici, xRapid başta olmak üzere, bankacılık ve para transferi alanında getirdikleri çözümlere olan ilginin yüksek olduğunu ifade ederken, şunları ekledi:

”Biz, hiçbir şirkete, kişiye ya da kuruma baskı yapmıyoruz. Bizim yaptığımız tek şey, opsiyonları onların karşısına çıkarmak ve kararı müşterilerin vermesini sağlamak. Onlar, kendilerinin işine ne yarayacaksa, hangisi en çok onları tatmin edecekse seçim yapıyorlar. Büyümek için de, farklı opsiyonlar sunmalı ve tüm bu opsiyonların güzel bir deneyim üretmesini sağlamalıyız.”

Schwartz, aynı zamanda xRapid ile ilgili de konuştu. Dünya genelinde birçok banka ile bu alanda iş birlikleri yaptıklarını hatırlatan başarılı CTO, ilginin de yüksek olduğunu belirtti ve şunları ekledi:

”xRapid’e olan ilgi her geçen gün artıyor. Diğer ürünlerimiz için de aynısı söylemek yanlış olmaz. Şirket olarak baktığımızda, böyle bir şeyi görmek bizim için de sevindirici. Yaptığımız işte doğru yolda olduğumuzu bize göstermesi yönüyle de, çok önemli.”

Öte yandan XRP, bu yazının kaleme alındığı dakikalarda 0,30 dolardan işlem görüyor. Günlük bazda, XRP değerinde yüzde 2,8’lik bir düşüş yaşanıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment